Speciális apartman kisállattal érkezőknek!

Akciók!

Előszezoni akció 7 nap 6 éjszaka a családi apartmanunk 

100000 Ft. 

 

Hétköznapi akció!!!

4 fős apartman csak 10000Ft/éj minimum 3 éjszaka foglalható

Érvényes:2018.06.01-ig

 

 

Foglalás

Stresszoldó szalon

STRESSZOLDÓ PIHENÉS

Gépeink:

Bom Trs rádiófrekvencia
LETÖLTHETŐ LEÍRÁS
Az újgenerációs BOM-Center nagyon hatékony alakformáló eszköz. A hexapoláris (hatfejes) rádiófrekvenciás technológia jelenleg a legfejlettebb és legeredményesebb rendszer. Mivel két korábban már önállóan is bevált eljárásnak (a rádiófrekvenciás, illetve az intenzív LED-fénytechnológiának) az előnyeit kombinálja, ezért a két technológia egymást erősítő, együttes hatásának köszönhetően a kezelések eredményessége nagy mértékben fokozódik.
Dr.Life hullámmasszás
LETÖLTHETŐ LEÍRÁS
A nyirokmasszázs gépek egyik legfejlettebb és ezáltal leghatékonyabb változata, melyhez 12 kamrás teljes testet kezelni tudó ruha applikátor tartozik a még gyorsabb és látványosabb fogyási eredmény eléréséért. Mivel a nyirokrendszer szoros kapcsolatban van az immunrendszerrel, így használatával nem csak szépészeti, de jelentős élettani javulást és egészsége fejlesztését is segíti!
Ultratone Bio-stimuláció
 

Az Ultratone tradíciók mögött több mint negyven éves gyártói tapasztalat és több mint nyolcmillió elkészített berendezés áll.Piacvezető bio-stimulációs elven működő termékeinek fejlesztésében a legjobb nemzetközi kutatókból és tudósokból álló csapat áll, élükön a Londoni Orvostudományi Egyetem szakembereivel. Alapvető különbséget kell tennünk a hagyományos izomstimulációs  készülékek és az Ultratone piacvezető Trofikus kódtechnológiával támogatott  bio-stimulációs rendszere között. Az Ultratone rendszerek lényege, hogy az adott kezelési területen kívülről ható bio-stimulációs kezelés és az ezzel egyidőben bio-energetikai alapon működő, a szervezet belső rendszereit stimuláló, energetizáló kezelési módszerek együttes hatásmechanizmusa  fantasztikus és hosszú távú eredményeket biztosítanak. Például az Ultratone Futura Pro berendezés 44 trofikus jelformát használ a legjobb eredmények elérésére.

 
Wiener kozmetikum
 LETÖLTHETŐ LEÍRÁS
 Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési rendszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, s egyúttal megszépüljön a bőrünk. A módszer újszerűségére és szakmai elismertségére tekintettel a technológia és a hatóanyagok kifejlesztéséért Dr.Dolensky urat az Európai Feltalálók Nagydíjával tüntették ki. Az eljárást szépség- és wellness szalonok ezrei végzik nagy sikerrel Európa szerte. Legújabb alkalmazásinkkal pedig természetgyógyászok kezelhetik rendkívül látványosan ügyfeleiket.

 

 Testszobrászat 

- Narancsbőr kezelése
- Karcsúsítás
- Alakformálás
- Bőrfeszesítés
- Méregtelenítés 

 

 Ezek a szolgáltatások külön térítés ellenében vehető igénybe.

Főszezonban csak apartman áraink vannak!

Július 1-től augusztus 24ig

- 33m2 egylégterű minigarzon 20.000 /éj 2 Fő
- 40m2-es szoba amerikai konyhás nappalival 35.000  /éj 4 Fő részére
- 46m2-es CSALÁDI apartman, amerikai konyhás nappali 2 franciaágyas hálószobával 45.000 /éj 6 Fő részére
- emeleti galériás apartman 33.000 /éj 4 Fő részére

Érkezés:12 órától, távozás:10 órakor.

VISSZAJÁRÓ VENDÉGEINKNEK 10%kedvezményt adunk!