8600 Siófok, Köztársaság u. 6.

+36 20 383 12 37
+36 70 385 74 11

GPS: 46°54´39.73´´ ; 18°3´21.63´´

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

100m-re a Balatontól!

 

Speciális apartman kisállattal érkezőknek!

SZÉP Kártya

 

Szép kártya, mellyel új lehetőségek nyílnak meg előttünk. A szép kártyával rendkívül nagy változatosságot tapasztalhatunk. Mint a Dorina Wellness Apartman ház is, rengeteg szép kártya elfogadóhely van az országban.

A munkáltatók erre a kártyára akár 300000 Ft-nyi összeget is juttathatnak, amelyet a szép kártya tulajdonos felhasználhat. Ez a kártya átvette az Üdülési csekkek szerepét is. 2012 januárjától a szép kártya felváltotta a legelterjedtebb utalványokat és a keret összeg felemelkedett 450000 Ft-ra.

A szép kártyát minden esetben a munkáltatónak kell igényelni a munkavállaló számára, ami nekik ingyenes. A munkavállaló a szép kártyára átutalt összeget teljes egészében megkapja, ezek után csak a munkáltatót terheli járulékfizetési kötelezettség.

A szép kártyára utalt összeget teljes egészében fel lehet használni magyarországi szálláshelyek valamint belföldi utazási szolgáltatások kifizetésére.

A szép kártya három alszámlát foglal magában különböző keretekkel, amiket különböző helyeken lehet felhasználni, mint étkezés, wellness szolgáltatások és szálláshelyek fizetése.

A szép kártyát készpénzfelvételre természetesen nem lehet használni. Fontos, hogy a bankoknak biztosítani kell a tökéletes szép kártya hálózatot, vagyis egymás rendszerén belül el kell fogadniuk más bankok kártyáit is.

A Dorina Wellness Apartmanház hivatalos szép kártya elfogadó hely.

A szép kártya alkalmas előleg fizetésére interneten keresztül is. Egy két perc alatt rendezheti számláját, akár olyan helyeken s ahol nincs POS- terminál.

A szép kártya teljesen ingyenes a munkavállalók számára, nem kérhetnek ezért felárat a szolgáltatók, sőt még kedvezményt is kaphatnak. Nagy előnye, hogy nem kell kényszerből vásárolnia, a szép kártyáról pontosan annyi lesz leemelve, amennyi a szolgáltatás, nem kell címleteke számolni.

Természetesen a szép kártya szolgáltatáshoz folyamatos értesítések is járnak, így tudni fogja, hogy mennyi keret áll rendelkezésére a számlán, valamint ha a számláról leemelték az összeget, illetve a munkáltató befizetett rá, akkor is értesítik Önt. Időben megkapja az utalványok lejárati idejét is, így felhasználhatja azt időben. Nem fordulhat elő, hogy lejárt.

A szép kártya letiltása és megújítása is egyaránt lehetséges, így nem kell attól sem félnie, ha ellopták, vagy elvesztette. A szép kártya lehetőséget ad még arra, hogy bármely rokonunk számára kérjünk társkártyát így bárki élhet ezzel a lehetőséggel.

Jöjjön hozzánk, üdüljön a Dorina Wellness Apartmanházban és fizessen a szolgáltatásokért szép kártyával. Siófok városában is számtalan helyen elfogadják már.

Felejtse el a számolgatást. A Dorina Wellness Apartmanház, mint hivatalos szép kártya elfogadóhely törekszik a maximális kényelem és komfort biztosítására. Mind három bank által kibocsájtott szép kártyát elfogadjuk fizetésre.

Jöjjön el és használja ki a lehetőségeke. Nyaraljon, vagy teleljen nálunk, az év bármely szakában kereshet minket. Kapcsolódjon ki, élvezze a gondtalan napokat.

A szép kártya elfogadóhelyekhez lépve nyújtjuk Önnek a remek szoláltatásokat. Legyen rendszeres vendégünk és még további kedvezményekben is részesülhet.

Szép kártyával fizethet az apartmanházainkban, valamint korlátlanul használhatja wellness szolgáltatásunkat. Apartmanházaink gyerek és csalásbarát kialakítással készültek, így mindenki megtalálja a számára megfelelő pihenési lehetőséget.

Nézze meg apartmanjainkat, kérjen egyedi, személyre szóló árajánlatot tőlünk és fizessen szép kártyával, hogy ne kelljen számolgatnia és megkönnyítse a fizetést.

A szép kártyával Ön csak nyerhet, ne költsön pénzt, fizessen kártyával.

Kérdése lenne még a szép kártyával való fizetésről? Kérje tanácsunk, keressen minket elérhetőségünkről.

Ne feledje, nálunk fizethet OTP szép kártyával, MKB szép kártyával és K&H szép kártyával.

Főszezonban csak apartman áraink vannak!

Július 1-től augusztus 24ig

- 40m2-es szoba amerikai konyhás nappalival 35 - 40000  /éj 4 Fő részére
- 46m2-es CSALÁDI apartman, amerikai konyhás nappali 2 franciaágyas hálószobával 45.000 /éj 6 Fő részére
- Emeleti galériás apartman 35.000 /éj 4 Fő részére
- 50m2-DeLuxe apartman 50.000 / éj 6 fő részére

Érkezés:12 órától, távozás:10 órakor.

VISSZAJÁRÓ VENDÉGEINKNEK 10%kedvezményt adunk!