Siófok apartman

 

Siófoki apartmanházunk csendes helyen, Siófok központi részén, a Plázstól 100m-re található, a Balatonparttól mindössze 100 méterre. Siófok apartmanjaink kényelmesek, klimatizált, WIFI-vel felszerel szobáiba várja vendégeit, hogy kikapcsolódjanak a mindennapok rohanásából. Ingyenes használat jakuzzi, medence, szauna és konditerem várja vendégeinket.

Siófok az egyik legkeresettebb és legkedveltebb balatoni város, legyen szó a nyári főszezonról vagy a téli szezonról.

Látnivaló: Siófok Víztorony

A Siófoki Víztorony már több, mint 100 éve az egyik legmeghatározóbb építménye a Balaton fővárosának. Az 1912-ben épült, 45 méter magas víztoronyban mára már kávézó, bár és élményközpont is található. Az építmény egyik különlegessége, hogy teljes (360 fokos) panoráma tárul elénk a felső szinten, ahonnan az egész várost és a Balatont is beláthatjuk.

Legtöbbet keresett szavaink: siófoki szállás, siófok szállás, balatoni szállások, szállás balaton, siófok apartman, balatoni apartmanok, szállás siófok, siófoki szállások, kiadó apartman, apartman siófok, medencés apartman, wellness apartman, kiadó apartman siófok, siófok szállás apartman, medencés szállás, siófok kiadó apartman, Siófok wellness szállás

Search