Siófok kiadó apartman

 

A Balaton fővárosában, Siófokon a legelőkelőbb részen, az Aranyparton kínálunk kényelmes szállást. Siófok kiadó apartman, igényesen berendezett apartmanok szeretettel várják vendégeiket. Ingyenes használat jakuzzi, medence, szauna és konditerem várja vendégeinket.

Rendezvények, programok Siófokon a nyári főszezon alatt, és a szezonon kívül is. A nyári szezonban nap, mint nap szinte egymást érik a különböző tematikájú és hangulatú programok kicsiknek és nagyoknak. A főszezonon kívül pedig elsősorban a karácsonyi és újévi programok a legnépszerűbbek. A Siófok kiadó apartman pihenésre alkalmas, igen csendes helyen van, ugyanakkor 1 percnyi járásra máris a nyári forgatagban találhatja magát .

Siófok sosem alszik. Legyen szó az őszi vagy a tavaszi szezonról, biztosan találsz kedvedre való programokat. Ha a helyszínekre vagy a belépőjegy árakra vagy kíváncsi, kattints a kiszemelt programra!

Látnivaló: Bebo Aquapark Siófok

A Bebo Aquapark a Balaton legnagyobb Wibit víziparkja, amely az Aranypart kellős közepén várja az élményre és mókázásra vágyó vendégeit. Az aquapark rossz időben is nyitva tart, így akár egy tökéletes esőnapi program is lehet belőle a gyerekeknek. Majom ketrec, trambulin, mászófal és még sok más várja a kicsiket és nagyokat a Bebo Aquapark-ban.

Legtöbbet keresett szavaink: siófoki szállás, siófok szállás, balatoni szállások, szállás balaton, siófok apartman, balatoni apartmanok, szállás siófok, siófoki szállások, kiadó apartman, apartman siófok, medencés apartman, wellness apartman, kiadó apartman siófok, siófok szállás apartman, medencés szállás, siófok kiadó apartman, Siófok wellness szállás

Search